And

Oblikuj svojo lepoto

And je linija profesionalnih izdelkov za oblikovanje las, ki nudi svobodo pri oblikovanju pričeske, obstojnost pričeske ter lepoto las. Izpolnjuje vse zahteve frizerja in stranke, kar zagotavlja popolne pričeske. 

Inovativne formulacije, certificirane z oznakami ICEA VEGAN in LOVE NATURE, so obogatene z antioksidantnimi aktivnimi snovmi in UV filtri, ki ščitijo lase z naravnimi sestavinami, katere ne puščajo belih sledov.

Certifikat je povezan s smernicami, ki sij jih je Kemon sam zadal, da bi zaščitil okolje in zdravje uporabnikov. Sestavine*, ki so izključene iz izdelkov, bi lahko škodile okolju in zdravju. ICEA je svetovno priznana organizacija, ena najvplivnejših na tem področju na celem svetu, ki zagotavlja, da se spoštujejo zahteve certifikata.

Certifikat ICEA VEGAN zagotavlja, da se v izdelkih in v proizvodnem ciklu izdelkov And ne uporablja surovin, pomožnih sredstev in dodatkov živalskega izvora ali pridobljenih iz GSO.

*Brez amonijaka, amonijevega lavrila eter sulfata, formaldehidov, ekstrakta grenivkinih semen, HFC 152A v aerosolu, sestavin iz žrtvovanih živali, metilkloroizotiazolinona in metilisotiazolinona, metilen glikola, nanomaterialov, parabenov, parabenilenediaminov, derivatov iz parafenilenediaminov, vazelina, parafinovih olj in voskov, mikrodelcev v PE/PP/PET/PMMA/najlona, retinola, SLES, SLS.

Ključna sestavina

Linija And je obogatena z aktivnimi snovmi, ki ščitijo lase pred zunanjimi vplivi in celičnim staranjem. Vsakodnevna uporaba ščiti lase in ohranja njihovo strukturo in izboljša stanje las.

Procianidini iz grozdnih pešk: Preprečujejo nastanek prostih radikalov zaradi UV žarkov, zmanjšujejo razdraženost lasišča in zmanjšujejo celično staranje.

Ferulinska kislina: Naravna sestavina, prisotna v rižu, znana kot močan antioksidant, ki vpija sevanja in deluje kot odličen UV filter.

Spoznajte izdelke

Barve in čista grafika valorizirajo stil in eleganco ter predstavljajo prepoznavni kodeks izdelkov.

Vsak izdelek ima dve številki, iz katerih lahko na hiter in enostaven način razberete moč utrjevanja in sijaja.

Primer

Ustvarijo enakomerno osnovo in pripravijo lase na oblikovanje in zaključevanje pričeske. Regulirajo vzdržljivost in sijaj, ki ga lasem podarijo drugi izdelki. Lahko jih uporabite v vseh fazah oblikovanja pričeske.

05 SEAL SERUM

100 ml

Serum za glajenje

Vlaži, zapira razcepljene konice in lasem podari lesk in mehkobo. Idealen tudi proti statičnemu učinku na laseh.

 

13 HEAT SPRAY

200 ml

Termična zaščita

Zagotavlja enakomerno zaključevanje s sijajem in ščiti lase pred toploto. Pomaga proti suhim lasem in ohranja njihova vlakna med oblikovanjem pričeske s sušilnikom, likalnikom ali kodralnikom. Za dodatno zaščito občutljivih delov popršite po suhih laseh.

Styling

Pomoč pri oblikovanju kakršne koli pričeske in stila, nanesete jih pred sušenjem las.

15 SMOOTH CREAM

200 ml

Krema za ravnanje las

Zagotavlja gladke in svilnate rezultate. Uporaba skupaj z 05 Seal Serumom zagotavlja dodatni učinek gladkih las.

23 FULL FLUID

150 ml

Tekočina za volumen

Lasem podari volumen. Pričeskam z naravnim izgledom podaljša obstojnost. Tudi kodrastim in tankim lasem podari volumen, ne da bi jih obtežilo.

24 TONIC CREAM

150 ml

Krema za tonus las

Lasem podari elastičnost in tonus. Deluje proti krepastim lasem, jih vlaži, podari vitalnost skodranim lasem, ne da bi jih obtežila. Skupaj z 34 Flex Gelom definira pričesko z difuzorjem sušilnika.

41 SALTY MIST

200 ml

Sprej za teksturo

Poveča volumen, lasem pa nudi dolgotrajno oporo z rahlim mat učinkom. Za nestrukturiran učinek popršite na suhe lase po oblikovanju pričeske s kodralnikom ali likalnikom.

53 STYLE FOAM

200 ml

Močno obstojna pena v spreju

Daje volumen, podporo in obstojnost. Odlična za strukturirane pričeske, definirane oblike in na dotik mehke lase. Odlično deluje proti krepastim lasem. Idealna za feniranje s krtačo. Podaljša obstojnost las vodne ondulacije. Za trdnejšo kontrolo dodajamo in škropimo z lakom za oblikovanje 55 Hold Spray.

Finishing

Za zaključevanje pričeske. Definirajo, izboljšajo in zaključijo look.

32 DRY VOL

200 ml

Sprej za volumen

Lasem podari volumen in teksturo, jih ne obteži in ne umaže. Idealno za svilnat učinek ali za osvežitev pričeske v dneh, ko las ne umivate.

25 GLOSS POMADE

50 ml

Krema za modeliranje las in sijaj

Omogoča oblikovanje in sijaj las. Odlična za moker videz in poudarjanje detajlov pričeske. Skupaj z 54 Fix Gelom podaljša obstojnost.

40 DRY POWDER

5 g

Prah z mat učinkom

Lasem podari ekstremni volumen in teksturo. Odličen za zaključevanje kreativnih pričesk. Uporabite skupaj z 55 Hold Spray, kar omogoča oblikovanje ekstremnih pričesk. Odličen za začetne faze oblikovanja pričesk.

44 VAMP SPRAY

100/300/500 ml

Zelo obstojen lak v spreju

Takoj in dlje časa utrdi pričesko, ki ne pušča sledov. Zaradi lahke teksture se izdelek hitro razčeše. Idealen je za takojšno utrditev gibanja ali celostno definiranje pričeske. Z razpršitvijo pri dokončanju pričeske s sušilnikom zagotovi dolgo obstojnost.

54 FIX GEL 

200 ml

Močno obstojen gel

Močno definira in podarja visok sijaj brez ostankov na laseh. Z uporabo sušilnika boste z lahkoto oblikovali moške quiff pričeske. Odličen tudi za uporabo pri vodni ondulaciji.

55 HOLD SPRAY

300 ml

Močno obstojen lak brez plina

Lasem podari lesk in odločno utrdi detajle pričeske. Uporaba skupaj z 53 Style Foam je idealna za sušenje kodrastih las in za dolgotrajno obstojnost.

31 MATTE PASTE

50ml

Pasta za oblikovanje z mat učinkom

Omogoči oblikovanje pričeske z mat videzom, zagotavlja obstojnost in fleksibilnost. Če želite zmanjšati mat učinek, zmešajte z 06 Shine Spray.

 

06 SHINE SPRAY

200 ml

Sprej za sijaj

Nudi takojšen in popoln sijaj, ne da bi lase obtežil. Skupaj z 41 Salty Mist ustvari sijoč in mat videz hkrati na isti pričeski.

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja