Filtri

  • BLAGOVNA ZNAMKA

    • GIAMBERTONE (0)

Počisti vse filtre

Lasni podaljški GIAMBERTONE

Prikazano 1-8 od 8 izdelkov

Podjetje Giambertone, ki je vodilno v obdelavi 100% naravnih las, se ponaša z več kot 120-letnimi izkušnjami in se uvršča med najbolj kreativna in avantgardna podjetja na področju profesionalnih frizerskih izdelkov in storitev na mednarodni ravni.

Od glavne pisarne v Rimu se tehnična usposobljenost in znanje njene ekipe širita na področju raziskav in razvoja do ustanovitve pisarn v Valencii, Madridu in Parizu. Nenehno eksperimentiranje in nadzor celotnega proizvodnega procesa zagotavljata zelo visok standard kakovosti, ki ga najdemo v ponudbi široke palete artiklov za podaljške, lasulje, gostila, tupeje in pripomočke za nanašanje las.

Izkušnje in strokovno znanje podjetja Giambertone so v zadnjih letih omogočili izvajanje marketinških dejavnosti, namenjenih izključno zadovoljevanju celotnega italijanskega in mednarodnega trga.

Izhajajoč iz te predpostavke je podjetje razvilo tri linije lasnih podaljškov, da bi na novo opredelilo izdelek na podlagi čim več cenovnih razredov, poleg tega vedno zagotavljajo visoko kakovost in skrb pri izdelavi.

NARAVNI LASNI PODALJŠKI

Ravni, skodrani ali barvani lasje so bili vedno naravni okvir našega obraza. Naravni asni podaljški Giambertone znamke Hair Extension so narejeni izključno iz 100% naravnih las in podvrženi natančni in tehnično napredni obdelavi.

Njihova prioriteta je kakovost. Oblikovani so na način, da so popolnoma združljivi z vašimi naravnimi lasmi, kar omogoča naraven in skoraj neopazen učinek. Izdelek je narejen za tiste, ki si želijo daljših ali gostejših las brez uporabe kemikalij.

Prav tako so ti podaljški odlična izbira za tiste, ki želijo eksperimentirati z različnimi frizurami ali barvami, ne da bi poškodovali lastne lase. Ne glede na to, ali si želite sijoče dolge lase za posebno priložnost ali preprosto želite spremembo, so Giambertone podaljški prava izbira za vas.

SO LASNI PODALJŠKI GIAMBERTONE NAJBOLJŠA IZBIRA?

Ali so lasni podaljški Giambertone najboljši, je odvisno od individualnih potreb in preferenc posameznika. Podaljški te znamke so pridobili priznanje zaradi svoje visoke kakovosti, saj so narejeni iz 100% naravnih las.

Ta značilnost omogoča, da se podaljški zlijejo z lastnimi lasmi uporabnika, kar ustvarja skoraj neopazen učinek. Tehnično napredna obdelava zagotavlja, da so podaljški dolgotrajni in robustni, kar je pomembno za tiste, ki jih redno uporabljajo.

Tukaj najdete vrhunske izdelke, ki so popolna kombinacija kakovosti, trajnosti in naravnega videza. Podaljški so narejeni iz 100% naravnih las, kar pomeni, da se brezhibno zlijejo z vašimi lastnimi lasmi in zagotavljajo naraven videz in občutek.

Njihova prednost je v napredni tehnologiji obdelave, ki omogoča, da so podaljški robustni, dolgotrajni in idealni za redno uporabo. Z podaljški dosežete želeno dolžino in volumen las, ne da bi morali skrbeti za njihovo obrabo.

Kot podjetje, ki se osredotoča na zadovoljstvo strank, si prizadevamo zagotoviti, da bodo naši lasni podaljški izpolnili vaše potrebe in pričakovanja, ne glede na to, ali iščete podaljške za posebno priložnost ali za vsakdanjo uporabo. Izberite Giambertone, izberite kakovost.

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja