Krtače za lase

Filtri

Počisti vse filtre

Krtače za lase

Ni izdelkov


Krtača za mehke in bleščeče lase

Stara modrost, ki pravi, da bi morali na dan krtačiti lase vsaj stokrat danes morda ni več tako priljubljena, vendar to ne pomeni, da krtačenje ni pomembno. Krtačenje pomaga pri razporeditvi naravnih olj od lasišča po celotni dolžini las, kar prispeva k sijaju in zdravju vaših las.

Za zdrave in sijoče lase je ključnega pomena ustrezna krtača. Svojo izbiro prilagodite na podlagi dveh ključnih dejavnikov: vašega tipa las in občutljivosti vašega lasišča. Za tiste z občutljivim lasiščem so najboljše mehke ščetine ali zobje, medtem ko za lase, ki so težje za razčesavanje, priporočamo krtačo z redkeje nasajenimi ščetinami, ki se ne bodo zapletale.

Skozi zgodovino so bile razširjene različne vrste krtač, izdelanih iz različnih materialov kot so kovina, plastika in les. Vsak material prinaša svoje prednosti in slabosti, zato je pomembno, da izberete takšnega, ki bo najboljši za vaše lase in lasišče.  In ko že govorimo o najboljših izdelkih za nego las, ne smemo pozabiti na najboljši likalnik za lase, ki je nepogrešljiv za ravnanje las in doseganje gladkega videza.

Krtače za česanje las in oblikovanje

V svetu nege, krtače za lase igrajo ključno vlogo saj ne le, da odstranijo vozle ampak tudi pomagajo oblikovati našo pričesko. Krtače so na voljo v različnih oblikah, velikostih in materialih zato je izbira prave lahko odločilna za vaš vsakodnevni ritual negovanja las.

Naravne ščetine, kot so ščetine divjega prašiča ali lesene ščetine so pogosto povezane z vrhunsko kakovostjo in najboljšim rezultatom. Ne le, da so nežne do vaših las ampak tudi učinkovito razčešejo in negujejo vaše lase pri tem pa ne povzročajo poškodb.

Krtače so na voljo v dveh glavnih različicah: ploščate in okrogle. Ploščate krtače imajo ščetine, ki so nasajene na blazinico medtem ko so pri okroglih krtačah ščetine nasajene na trdo podlago. Za sušenje in oblikovanje trajnih kodrov ali valov so idealne okrogle krtače.

Zavedamo se, da je kakovost pomembna tako za profesionalne frizerje kot za posameznike, ki iščejo najboljše krtače za nego las. Ne glede na to ali potrebujete krtačo za česanje, oblikovanje ali ravnanje las, imamo pravo rešitev za vas.

"Za doseganje popolne pričeske ne moremo mimo ostalih pripomočkov kot so sušilniki las, kodralniki in likalniki za lase, s katerimi ustvarimo tisto idealno pričesko."

Profesionalne krtače za lase

Ali ste profesionalni frizer ali iščete vrhunsko krtačo za vsakodnevno nego las doma? Krtače so zasnovane tako, da vašim lasem nudijo zdravje, mehkobo in sijaj.

Katere prednosti prinaša uporaba profesionalnih krtač?

  • boljše razporejanje naravnih olj po lasišču
  • spodbujanje cirkulacije
  • prijetna masaža lasišča

V naši ponudbi najdete vrhunske krtače za lase, ki so zasnovane tako, da se odlično prilegajo vaši roki. Ne glede na vaše potrebe - bodisi za tupiranje, glajenje, sušenje ali ravnanje las - pri nas boste našli krtačo, ki bo ustrezala vašim zahtevam. Katera bo torej vaša?

 

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: 2digital spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja