Filtri

  • BLAGOVNA ZNAMKA

    • MASSUGU(0)

Počisti vse filtre

Frizerske škarje

Prikazano 1-20 od 26 artilov

Visokokakovostne škarje za striženje so bistvenega pomena za vsakega frizerja. Vendar je ob navidezno neskončni ponudbi težko vedeti, kako izbrati prave škarje. Od dolžine rezila in oblike ročaja do materialov in kakovosti izdelave...

Kako izbrati najboljše škarje za striženje las?

Ko se odločate za nove frizerske škarje je pomembno, da vlagate v kakovost in najdete pravo orodje za vas in vaše potrebe. Pri izbiri škarij ne pozabite, da lahko trajajo do 15 let ali več, odvisno od tega kako zanje skrbite.

Dobre škarje izboljšajo kakovost vašega dela, preprečijo poškodbe zaradi ponavljajočega se stresa ter poskrbikp, da je striženje lažje in zabavnejše.

Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali najti "popolne" škarje:

  • Določite namen uporabe: Razmislite, za kakšne vrste nalog potrebujete škarje. Ali bodo uporabljene za suho rezanje, oblikovanje detajlov ali pa iščete vsestranske univerzalne škarje?
  • Ergonomsko oblikovani ročaji: Pri izbiri posebno pozornost posvetite ergonomsko oblikovanim ročajem. Ti naj zmanjšujejo obremenitev na roki, zapestju in ramenu. Ročaji, ki so postavljeni prečno omogočajo bolj naraven položaj roke in zapestja, kar pripomore k zmanjšanju utrujenosti in morebitnih poškodb pri dolgotrajni uporabi.

  • Udobnost in nadzor: Izberite škarje, ki se udobno prilegajo v vaši roki in omogočajo enostaven nadzor. Dolžina rezila naj bo prilagojena vaši tehniki rezanja in ne velikosti roke. 

Kaj morate še vedeti ko izbirate profesionalne frizerske škarje?

Ko izbirate profesionalne škarje (zlasti, če ste začetnik), temeljito pretehtajte naslednje dejavnike:

  • Dolžina: Za tiste, ki se šele uvajajo v frizerski poklic ali se ukvarjajo z oblikovanjem osnovnih frizur so primernejši modeli krajših škarij, idealno dolžine okoli 5,5 cm. Krajše škarje omogočajo lažje rokovanje in večjo natančnost, kar je ključno pri učenju osnovnih tehnik striženja.

  • Ergonomija ročaja: Izjemno pomembno je, da so ročaji škarij ergonomsko oblikovani. Morajo biti prilagojeni naravni drži roke, da zmanjšujejo tveganje za obremenitev in utrujenost rok med dolgotrajnim delom. 

  • Vijak za nastavitev razmika med rezili: Prilagodljivost škarij s pomočjo vijaka za nastavitev razmika med rezili je bistvena za dosego optimalnih rezultatov striženja. Ta funkcionalnost vam omogoča, da prilagodite škarje glede na debelino in teksturo las ter specifične potrebe pri striženju.

Imate v ponudbi tudi škarje za levičarje?

Da, v naši ponudbi imamo tudi škarje za levičarje. Od standardnih modelov za desničarje razlikujejo v postavitvi rezil in obliki ročajev, zaradi česar je rokovanje z njimi lažje in bolj natančno. Čeprav so na voljo univerzalne škarje, ki ustrezajo tako levičarjem kot desničarjem, za najboljše udobje in natančnost pri striženju priporočamo izbiro škarij, prilagojenih vaši dominantni roki. Tako boste pri delu dosegli boljše rezultate in uživali v prijetnejši izkušnji.

 

 

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih