O nas

Naše poslanstvo

Podjetje Trimužijat že več kot 30 let skrbi za razvoj frizerskih salonov. Na slovenskem trgu smo začeli orati ledino in poleg vrhunskih profesionalnih izdelkov ponudili tudi izobraževanja za frizerje.

 

Naš prodajni program ponuja vse, kar sodobni frizer potrebuje pri svojem delu.

Lastnik podjetja Mavricij Mužina izhaja iz frizerske družine, zato je že zelo zgodaj začutil, kaj potrebuje frizer za uspešno opravljanje svojega profesionalnega poslanstva. To je znanje v povezavi s kvalitetnimi izdelki za lase.

 

Frizerski salon se je v zadnjem času spremenil in postal pravi lepotni, negovalni center.

Zavedamo se, da mora salon postati kraj dobrega počutja, kjer se stranke lahko umirijo in sprostijo. Svet in čas neustavljivo drvita, ritem življenja je vedno hitrejši. Frizerjev sovražnik pri delu pa je ravno čas. Stranke so neučakane, želijo biti čim hitreje urejene. Frizer pa mora uspešno prodati storitve, saj lahko samo z dodatnimi storitvami uspešno zaključi mesec.

 

Nove storitve, nove možnosti, ki prinašajo dodatne prihodke dvigajo ugled salona in povečujejo kreativno ponudbo. 

Če je uspešnost frizerja nekoč temeljila samo na osnovnih storitvah, kot so striženje, barvanje, feniranje, prameni itd., je danes potrebno ponudbo razširiti. Večja kot je ponudba, več možnosti ima frizer, da privabi nove stranke. To je nujno za razvoj salona ter širjenje ponudbe storitev in izdelkov.

 

Frizerski salon je postal tudi prava trgovina.

Obisk frizerskega salona je tudi priložnost za nakup kakovostnih izdelkov za lase, ki bodo resnično pomagali stranki ohranjati lepoto las in pričeske. Frizer lahko ob dobri diagnozi lasišča in las svetuje glede nadaljnje nege in ponudi ustrezne izdelke in terapije. Domača nega pomaga pri vzdrževanju lepote las, obenem pa prinaša dodaten vir zaslužka frizerskemu salonu. In ker je 2+2 še vedno enako 4, je samoumevno, da prav vsaka dodatna storitev poveča izkupiček ob koncu dneva.

Mozaik kakovosti salona ne predstavljajo samo enostavne, klasične storitve, ampak celotna ponudba. Potrebna je dobra porazdelitev del in dobra organizacija, da o samem zgledu salona niti ne govorim.

 

Frizer bodočnosti ni več samo frizer, ampak svetovalec celotne ponudbe.

 

Naša vizija

Vizija podjetja Trimužijat je razvoj frizerske stroke, ki se kaže v tem, da skozi izobraževanje in kvaliteten odnos konstantno skrbi, da frizerski strokovnjaki postanejo in ostanejo profesionalci ter zaupanja vredni svetovalci svojim strankam.

V času, ko sta zaupanje in lojalnost še posebej cenjeni, bi se radi iskreno zahvalili vsem strankam za dosedanje zaupanje, z obljubo, da se bomo tudi v prihodnje potrudili in prisluhnili njihovim željam.

 

Mavricij Mužina

 

Ekipa Trimužijat Professional

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih