Ravnanje in kodranje las

Spremenite obliko na povsem varen način

Profesionalni sistem za spreminjanje oblike las trajno ali v pol trajno ondulacijo. Enostaven, varen in preprost, ustvari popolne ravne ali skodrane lase, jih obvladuje ali jim podari volumen. Ne poškoduje las, ohranja jih mehke in elastične.

Tehnologija trajnega kodranja in ravnanja

Kit Unamy Wave

Dolgo obstojno kodranje las

Ustvarja mehke, definirane in elastične kodre. Formula je primerna za naravne, barvane in občutljive lase. 

Formula temelji na cisteaminu, keratinu podobnem aminokislinskem derivatu, ki zagotavlja spremembo oblike z delovanjem na žveplove vezi s spremembo kapilarne strukture. Gladki lasje bodo po uporabi navijalk dobili novo obliko. Omogoči trajno kodrane lase do ponovne naravne rasti las.

Paket vsebuje: Start Shampoo, šampon za odstranjevanje nečistoč, 20 ml x 2; Wave Equalizer, tekočino za izenačevanje, 50 ml; Wave Lotion, losjon za kodranje, 125 ml; Wave Neutralizer, nevtralizator, 250 ml

Kit Unamy Liss

Trajno ravnanje las

Ustvarja trajno ravne lase, ki so popolnoma gladki. Formula je posebej ustvarjena za naravne in trde lase.

Formula z delovanjem na žveplovo vez spremeni lasno strukturo in zagotovi spremembo oblike. Skodrani lasje se zravnajo z nanosom Unamy Liss Cream in medtem se žveplove vezi razgradijo. Učinek Unamy Liss Neutralizer ustvari nove povezave med trdnimi sulfidnimi vezmi, lasje postanejo trajni in elastični v novi obliki. Omogoči raven končni videz do ponovne naravne rasti las.

Paket vsebuje: Start Shampoo, šampon za ostranjevanje nečistoč, 20 ml x 2; Liss Cream, krema za ravnanje, 250 ml; Liss Neutralizer, nevtralizator.

Tehnologija pol trajnega kodranja in ravnanja

Kit Unamy Texture

Pol trajno kodranje las brez nevtralizatorja

Formula, ki temelji na kompleksu derivatov aminokislin, deluje s skoraj nevtralnim pH. Gladki lasje bodo po uporabi navijalk dobili novo obliko. Učinek Unamy Texture ustvari nove vezi v novi obliki in zagotovi naravne in elastične kodre, ki trajajo 4-6 tednov.

Edinstvena formula je idealna za naravne, barvane in občutljive lase.

Paket vsebuje: Start Shampoo, šampon za odstranjevanje nečistoč, 20 ml x 2; Texture, tekočina za kodranje, 125 ml

Kit Unamy Control

Pol trajno ravnanje las

Ekskluzivna aktivna sestavina Unamy Control Complex, ki temelji na glikoksilni kislini, deluje v kislem pHju ter podari mehkost in sijaj z odstranjevanjem krepastih las. Skodrani lasje se po nanosu Unamy Control zravnajo s sušilnikom za lase. Uporaba likalnika za lase glikoksilni kislini omogoči, da ustvari nove vezi v laseh v novi obliki in hrani ter zaščiti poškodovane dele z glajenjem kapilarne strukture z rezultati, ki trajajo 10-12 tednov. Unamy Control je na voljo v 2 stopnjah, Intensive in Light.

Paketa vsebujeta: Control PRe-TReatment, pripravljalni šampon, 20 ml x 2; Control Intensive ali Light, tretma za ravnanje, 400 ml; Control Mask, maska za glajenje in nadzor, 500 ml.

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: 2digital spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja