Filtri

 • BLAGOVNA ZNAMKA

  • CLOUD 9(0)
  • TUFT(0)

Počisti vse filtre

Kodralniki za lase

Prikazano 1-3 od 3 izdelkov

Vaši lasje potrebujejo profesionalni kodralnik las

Kodralnik za lase omogoča hitro oblikovanje idealnih kodrov in prelepo valovito pričesko. Ali imate težave z oblikovanjem zahtevnih pričesk ali se soočate s težko obvladljivimi lasmi? Naši profesionalni kodralniki za lase so oblikovani tako, da se odlično spopadejo s temi izzivi. Izdelani so za profesionalno uporabo in so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami, ki omogočajo neprimerljivo natančnost in učinkovitost za čudovito pričesko.

Kateri kodralnik za lase izbrati?

Ko izbirate kodralnik za lase, je treba upoštevati več faktorjev. Najprej je treba pozornost nameniti vrsti plošč: keramične in turmalinske plošče so priljubljene zaradi enakomerne porazdelitve toplote in minimalnega poškodovanja las. Nastavljiva temperatura je zelo pomembna saj različni tipi las zahtevajo različne temperature - fini lasje potrebujejo nižje, gosti pa višje temperature.

Velikost in oblika valja vplivata na vrsto kodrov. Manjši valji ustvarjajo tesne kodre, večji pa bolj naravne in ohlapne. Stožčasta oblika valja ponuja bolj naraven videz kodrov.

Upoštevati moramo tudi dve dodatni funkciji kodralnika; ionizacija in avtomatski izklop. Ionizacijska tehnologija prispeva k zmanjšanju friziranja in statične elektrike, kar naredi lasje po uporabi bolj gladke in sijoče. Avtomatski izklop pa povečuje varnost uporabe saj preprečuje morebitne nezgode zaradi pregrevanja, če naprave po naključju ne izklopimo.

Pri izbiri kodralnika upoštevajte tudi dolžino in teksturo las. Dolgi in gosti lasje zahtevajo močnejši kodralnik z daljšim grelnim elementom, krajši in tanjši lasje pa manjši kodralnik.

Kako poteka uporaba kodralnika za lase?

Kodralniki za lase zahtevajo določeno mero previdnosti in spretnosti, da dosežete želene rezultate hkrati pa ohranjate zdravje in lepoto las. Tukaj je nekaj korakov, ki vam bodo pomagali pri tem:

 • Priprava las: Pred uporabo kodralnika poskrbite, da so vaši lasje popolnoma suhi. Če je potrebno, uporabite zaščito pred toploto, da zmanjšate možnost poškodb zaradi visoke temperature.
 • Nastavitev temperature: Izberite primerno temperaturo glede na vaš tip las. Fini in poškodovani lasje zahtevajo nižje temperature, medtem ko gosti in robustni lasje prenesejo višje temperature.
 • Delitev las na pramene: Lase razdelite na manjše pramene. Manjši kot je pramen, bolj definiran bo kodr.
 • Kodranje: Pramen las ovijte okrog valja kodralnika in držite nekaj sekund (običajno od 5 do 10 sekund), nato pramen nežno sprostite.
 • Ohlajanje kodrov: Po sprostitvi pramena pustite, da se kodr naravno ohladi, preden ga oblikujete ali razčešete.
 • Oblikovanje in zaključek: Po kodranju vseh pramenov lase nežno prečešite s prsti ali uporabite glavnik z redkimi zobmi, da dobite bolj naraven videz. Za zaključek lahko uporabite tudi nekaj laka za lase za dodatno obstojnost kodrov.
© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih