Filtri

  • BLAGOVNA ZNAMKA

    • DARK STAG (0)
    • SOLFINE(0)

Počisti vse filtre

Oblikovanje las

Prikazano 1-10 od 10 artilov

Ali ste vedeli, da redna uporaba izdelkov za oblikovanje las, kot so spreji, laki, geli, voski in pene za utrjevanje, ohranjajo vašo pričesko v optimalni formi in ščitijo lase pred vsakodnevnimi vplivi okolja? Ti izdelki so zasnovani tako, da ohranjajo naravno lahkotnost las hkrati pa zagotavljajo močno utrjevanje in volumen.

Za popolno oblikovane lase

Geli in Voski

Za tiste z neukrotljivimi lasmi nudimo geli in voski za lase. Ti izdelki ne le zagotavljajo močno utrjevanje, ampak tudi ohranjajo naravno lahkotnost vaših las. So idealni za različne stile, od divjih pričesk do bolj umirjenih, razmršenih videzov. 

Pene za Utrjevanje

Pene za utrjevanje las so posebej oblikovane za tanke lase in fen pričeske, pomagajo pa ohraniti obliko in volumen. Raznolik izbor pen je prilagojen različnim tipom las, od kodrov do gladkih pričesk. 

Spreji in Kreme za Oblikovanje

Izberite spreje in kreme za oblikovanje, ki so zasnovani za lahkotno oblikovanje in dolgotrajno obstojnost vašega stila. Ti izdelki dodajo tudi dodatno zaščito in svežino vašim lasem.


Naša paleta izdelkov za oblikovanje las je zasnovana z mislijo na raznolikost vaših potreb in stilov. Ne glede na to ali iščete močno utrjevanje, naravno lahkotnost ali dolgotrajno obstojnost, imamo pravo rešitev za vas. Odkrijte izdelke, ki bodo vaše lase ohranjali zdrave, sijoče in brezhibno oblikovane skozi ves dan.

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih