Filtri

  • BLAGOVNA ZNAMKA

    • 0(0)
    • KEMON(0)

Počisti vse filtre

Frizerski vozički

Prikazano 1-3 od 3 artilov

Frizerski odlagalni voziček ni le dodatek v vašem salonu temveč bistvena oprema, ki prinaša organizacijo, učinkovitost in estetiko v vaš delovni prostor.

Iščete način, kako izboljšati organizacijo in učinkovitost v vašem frizerskem salonu? Frizerski vozički omogočajo enostavno shranjevanje in hiter dostop do vseh potrebnih firzerskih pripomočkov. S praktičnimi in vrtljivimi kolesi jih lahko enostavno premikate po celotnem salonu, kar vam omogoča hitro prilagoditev dinamičnemu delovnemu okolju.

Frizerski vozički in ostala frizerska oprema

Frizerski odlagalni vozički so na voljo v različnih velikostih in dizajnih, ki se bodo brez težav prilagodili vašemu salonu, ne glede na njegov slog ali velikost. Z našimi vozički lahko vaš delovni prostor prilagodite po svojih potrebah in željah.

Predstavljajte si, kako bi se popolnoma zlili z interierjem vašega salona in dopolnili njegov videz. Frizerski voziček lahko drastično izboljša vaše delovne procese, pripomore k boljši organizaciji in posledično poveča zadovoljstvo vaših strank.

Preglejte našo ponudbo vozičkov in izberite tistega, ki bo najbolj ustrezal vašim potrebam. Vaš salon si zasluži najboljše!

Ali voziček vključuje dodatne funkcije, kot so vgrajeni držali za sušilce las ali dodatne poličke za kozmetiko?

Da, številni frizerski vozički so opremljeni z dodatnimi funkcijami, kot so vgrajeni držali za sušilce las, ki omogočajo enostaven dostop in organizacijo delovnega prostora. Pogosto vključujejo tudi dodatne poličke ali predalčke za shranjevanje kozmetičnih izdelkov, glavnikov, škarij in drugih pripomočkov.

Kakšna je najprimernejša velikost in konfiguracija vozička?

Najprimernejša velikost in konfiguracija frizerskega vozička sta odvisni od specifičnih potreb uporabnika in prostorskih omejitev salona. Vozički so na voljo v različnih velikostih in stilih, od kompaktnih modelov, ki so primerni za manjše prostore, do večjih vozičkov z obilico prostora za shranjevanje. Pri izbiri je pomembno upoštevati število in vrsto orodij, ki jih želite shraniti, kot tudi pogostost njihove uporabe. Vozički z nastavljivimi policami in predelki omogočajo boljšo organizacijo in dostopnost.

Ali voziček omogoča enostavno premikanje?

Seveda, vsi frizerski vozički iz naše ponudbe so zasnovani za enostavno premikanje. Opremljeni so s kolesci, ki omogočajo gladko vožnjo po različnih površinah, kar vam omogoča, da voziček brez težav prestavljate po delovnem prostoru. Vozički vključujejo tudi možnost zaklepanja koles, da zagotovijo stabilnost vozička, ko je to potrebno. 

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih