Filtri

 • BLAGOVNA ZNAMKA

  • ELCHIM(0)

Počisti vse filtre

Sušilci las

Prikazano 1-11 od 11 artilov

Kako izbrati najboljši profesionalni sušilec za lase

Profesionalni sušilec za lase je bistven pripomoček za vsakega frizerja ali stilista. Njegova moč in nabor funkcij omogočata natančno oblikovanje in obdelavo različnih tipov las. A tudi za domačo uporabo se lahko odločite za profesionalni sušilnik, če želite zagotoviti najboljšo možno nego za svoje lase. Kako torej izbrati pravi sušilnik las?

 • Moč sušilnika: Profesionalni sušilci las so običajno močnejši od običajnih modelov, pogosto z močjo, ki presega 2000 vatov. Omogočajo hitrejše sušenje, kar je še posebej pomembno v salonskem okolju. Večja moč pomeni, da fen zagotavlja enakomerno in učinkovito distribucijo toplote, kar omogoča boljše oblikovanje.

 • Tehnologija sušenja:  Večina sušilnikov za lase uporablja ionsko tehnologijo, ki lasem daje sijaj in zmanjšuje statično elektriko. Nekateri modeli uporabljajo tudi keramične ali turmalinske elemente, ki omogočajo enakomerno segrevanje in pripomorejo k dodatnemu sijaju.

 • Temperaturne in hitrostne nastavitve sušilnika: Sušilniki ponujajo večje število temperaturnih in hitrostnih nastavitev v primerjavi z običajnimi sušilniki. To omogoča natančnejše sušenje in oblikovanje, odvisno od tipa in stanja las. Prav tako je pomembna funkcija hladnega pihanja, ki pomaga utrditi pričesko.

 • Ergonomija in udobje: Oblikovanje in teža sušilnika sta pomembna dejavnika, še posebej za profesionalce, ki sušilnik uporabljajo več ur na dan. Profesionalni sušilci las so običajno oblikovani tako, da zmanjšujejo utrujenost rok in zapestja, hkrati pa omogočajo enostavno upravljanje.

 • Trajnost sušilnika: Sušilci za lase iz linije trimužijat so zasnovani za dolgotrajno uporabo in morajo zdržati pogosto uporabo v salonskih pogojih. Kvaliteta izdelave in uporabljeni materiali so ključni za dolgo življenjsko dobo sušilnika.

Da bi vaši lasje izgledali čudovito, svetleče in zdravo, vam poleg sušilnikov priporočamo tudi uporabo drugih izdelkov, kot so likalniki za lase in kodralniki las, ki omogočajo ustvarjanje različnih stilov in dodajajo prilagodljivost vašemu videzu. Seveda ne pozabimo tudi na krtače za lase, ki vam pomagajo nežno razčesati lase, preprečiti lomljenje in zagotoviti gladkost.

Kateri sušilnik las priporočamo?

Ker vsak tip las zahteva različno nego priporočamo izbrati sušilnik za lase, ki bo ustrezal vašim specifičnim potrebam. Naše priporočilo temelji na kakovosti, zmogljivosti in prilagodljivosti sušilnikov. Tukaj so naši predlogi:

 • Za profesionalno rabo: Priporočamo sušilnik z visoko močjo, najmanj 2000 vatov, ki zagotavlja hitro sušenje in učinkovito oblikovanje. Sušilniki z naprednimi tehnologijami, kot so ionska, keramična ali turmalinska, so idealni za salon ali intenzivno domačo uporabo.

 • Za vsakodnevno uporabo: Izberite sušilec srednjega razreda, ki združuje zmogljivost in nežno nego. Sušilniki z več nastavitvami toplote in hitrosti ter z možnostjo hladnega pihanja so odlični za redno oblikovanje in sušenje las.

 • Za poškodovane ali občutljive lase: Priporočamo sušilnike z nizkimi temperaturami in nežnim tokom zraka, ki preprečujejo dodatno poškodovanje las. Ionska tehnologija je še posebej koristna, saj zmanjšuje statičnost in povečuje sijaj las.

 

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih