Filtri

  • BLAGOVNA ZNAMKA

    • MASSUGU(0)

Počisti vse filtre

Frizerske škarje

Prikazano 1-7 od 7 izdelkov

Visokokakovostne škarje za striženje so bistvenega pomena za vsakega frizerja. Izbira pravih škarij močno vpliva na vaše udobje in kakovost vašega dela.

Vendar je ob navidezno neskončni ponudbi težko vedeti, kaj iskati pri izbiri novih škarij. Upoštevati je treba veliko dejavnikov - od dolžine rezila in oblike ročaja do materialov in kakovosti izdelave.

Kako izbrati profesionalno škarje?

Pri izbiri novih profesionalnih škarij je pomembno, da vlagate v kakovost in najdete pravo orodje za vas in vaše potrebe. Pri izbiri škarij ne pozabite, da lahko trajajo do 15 let ali več, odvisno od tega, kako pogosto jih ostrite in kako zanje skrbite.

Z izbiro pravih škarij lahko izboljšate kakovost svojega dela, preprečite poškodbe zaradi ponavljajočega se stresa ter poskrbite, da bo striženje las lažje in zabavnejše. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali najti popolno (škarje):

Ugotovite, za katere naloge potrebujete škarje. Ali potrebujete škarje za suho rezanje, mešanje, podrobnosti ali univerzalne škarje? Osredotočanje na specifične potrebe vam bo pomagalo izbrati ustrezno orodje.

Izberite škarje, ki so udobne v vaši roki in jih lahko enostavno nadzorujete. Velikost rezila naj bo primerna za vašo tehniko rezanja, ne pa za velikost roke.

Izberite škarje z ergonomsko oblikovanim ročajem, ki zmanjšuje obremenitev roke, zapestja in ramena. Ročaji s prečno postavljenimi ročaji omogočajo bolj naraven položaj roke in zapestja ter zmanjšujejo obremenitev.

Nekatere osnovne škarje so vsekakor dovolj za rezanje las, vendar pa so specializirane škarje z drsnikom, škarje s konico in škarje za teksturiranje lahko zelo koristne. Če imate različna orodja na voljo, vam to omogoča večjo ustvarjalnost in nadzor nad končnim rezultatom. Poleg tega prikaže vašim strankam vašo strokovnost in vrednost.

Ne pozabite, da je naložba v orodja tudi naložba v vašo prihodnost!

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja