Filtri

  • BLAGOVNA ZNAMKA

    • MALETTI(0)

Počisti vse filtre

Frizerski stoli

Prikazano 1-1 od 1 izdelkov

Oprema za frizerske salone, kot so frizerski stoli predstavljajo nepogrešljiv element vsakega sodobnega frizerskega salona. Zasnovani so z mislijo na maksimalno udobje vaših strank in praktičnost. Vsak frizerski stol je zasnovan s sodobnim in ergonomskim pristopom, ki zagotavlja, da se bodo vaše stranke počutile sproščeno in udobno med vsakim obiskom.

Profesionalni frizerski in delovni stoli

Stoli zagotavljajo udobje in profesionalizem v vašem salonu. Z nastavljivo višino izboljšajo ergonomijo in zmanjšajo obremenitev hrbtenice. Naši frizerski stoli so skrbno izbrani, da ustrezajo različnim stilom in potrebam sodobnih frizerskih salonov. V ponudbo smo vključili tudi dodatne pripomočke in opremo, ki so pomembni za zagotavljanje celovite storitve in izjemne izkušnje strank. Z izbiro naše opreme bo vaš salon pridobil na kakovosti in udobju, kar pozitivno vpliva na zadovoljstvo vaših strank in izboljša uspeh poslovanja.

Nadaljnji razvoj in inovacije na področju frizerskih stolov poudarjajo pomen estetike in funkcionalnosti. Sodobni trendi vključujejo stile, ki se ujemajo z različnimi notranjimi oblikovanji, od klasičnih do modernih. Ergonomski dizajn ne samo izboljša izkušnjo stranke, ampak tudi zagotavlja boljše delovne pogoje za frizerje. Vlaganje v kakovostno opremo je dolgoročna naložba, ki prispeva k ugledu in profesionalnosti vašega salona. Naš cilj je ponuditi opremo, ki ne samo izpolnjuje, ampak presega pričakovanja naših strank.

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih