Filtri

  • BLAGOVNA ZNAMKA

    • ELCHIM(0)
    • TUFT(0)

Počisti vse filtre

Sušilci las

Prikazano 1-12 od 12 izdelkov

Kako izbrati profesionalni sušilnik za lase?

Profesionalni sušilnik za lase je bistven pripomoček za vsakega frizerja ali stilista. Njegova moč in nabor funkcij omogočata natančno oblikovanje in obdelavo različnih tipov las. A tudi za domačo uporabo se lahko odločite za profesionalni sušilnik, če želite zagotoviti najboljšo možno nego za svoje lase. Kako torej izbrati pravi profesionalni sušilnik za lase?

Moč sušilnika

Profesionalni sušilniki za lase so običajno močnejši od običajnih modelov, pogosto z močjo, ki presega 2000 vatov. Ta moč omogoča hitrejše sušenje, kar je še posebej pomembno v salonskem okolju. Večja moč prav tako pomeni, da lahko sušilnik zagotavlja enakomerno in učinkovito distribucijo toplote, kar omogoča boljše oblikovanje.

Tehnologija sušenja

Večina profesionalnih sušilnikov za lase uporablja ionsko tehnologijo, ki lasem daje sijaj in zmanjšuje statično elektriko. Nekateri modeli uporabljajo tudi keramične ali turmalinske elemente, ki omogočajo enakomerno segrevanje in pripomorejo k dodatnemu sijaju.

Temperaturne in hitrostne nastavitve sušilnika

Profesionalni sušilniki za lase ponujajo večje število temperaturnih in hitrostnih nastavitev v primerjavi z običajnimi sušilniki. To omogoča natančnejše sušenje in oblikovanje, odvisno od tipa in stanja las. Prav tako je pomembna funkcija hladnega pihanja, ki pomaga utrditi pričesko.

Ergonomija in udobje

Oblikovanje in teža sušilnika sta pomembna dejavnika, še posebej za profesionalce, ki sušilnik uporabljajo več ur na dan. Profesionalni sušilniki za lase so običajno oblikovani tako, da zmanjšujejo utrujenost rok in zapestja, hkrati pa omogočajo enostavno upravljanje.

Trajnost sušilnika

Profesionalni sušilniki za lase so zasnovani za dolgotrajno uporabo in morajo zdržati pogosto uporabo v salonskih pogojih. Kvaliteta izdelave in uporabljeni materiali so ključni za dolgo življenjsko dobo sušilnika.

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja