ACTYVA COLORO - 60 ML X 4

ACTYVA COLORO - 4 x 60 ml

 

Predstavlja inovativno teksturo, novo tehnologijo in nov način nanašanja barve.

Linija je nastala z namenom na novo definirati koncept barvanja las in ustvariti izjemne rezultate, poudariti odtenke in lase obarvati s svetlobo. 

Gre za edinstveno pol-obstojno barvo z novo modularno tehnologijo, ki ponuja storitve tudi za stranke s sivimi lasmi. Ustvarja mehke in naravne odtenke, pri katerih je narastek manj viden. 

Actyva Coloro presega meje naravnosti in varnosti. Poleg tega, da vsebuje kokosovo olje in Velian Complex, je narejena v skladu s certifikatom Green&Clean Cosmetics, vključuje zelo visok odstotek sestavin naravnega izvora, ima certifikat veganskega in dermatološkega testiranega izdelka.

Certifikat Green&Clean Cosmetics narekuje tudi izbiro embalaže in izdelave: Actyva Coloro je namreč ustvarjena s 100% obnovljivo energijo in zapakirana v embalažo, ki je reciklirana ali narejena iz obnovljivih virov. 

Izdelek trenutno ni na voljo
05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih