Filtri

  • BLAGOVNA ZNAMKA

    • MASSUGU(0)
    • MONSTER CLIPPERS (0)

Počisti vse filtre

Strižniki las

Prikazano 1-5 od 5 izdelkov


Profesionalni strižnik las

Se vam zdi, da vaši trenutni strižniki las ne dosegajo želene natančnosti in učinkovitosti? Iščete profesionalni strižnik za lase, ki bi brez težav obladal različne tipe las? Pri nas najdete široko paleto strižnikov las, ki so oblikovani tako, da ustrezajo vsem potrebam frizerskega salona.

Ne glede na to ali potrebujete strižnik za natančno oblikovanje ali za obvladovanje večje količine las, imamo za vas pravo orodje.

Strižniki las so opremljeni z ostrimi rezili, ki zagotavljajo natančno in enakomerno striženje. Z močnimi in dolgotrajnimi motorji zagotavljajo vrhunsko zmogljivost ne glede na vrsto ali debelino las.

Niso samo učinkoviti ampak tudi ergonomsko oblikovani za udobno in varno uporabo. Poleg tega imajo številne nastavitve dolžine, kar vam omogoča, da prilagodite dolžino striženja glede na želje vaših strank.

Številni frizerski saloni in profesionalni frizerji so že odkrili prednosti naših strižnikov las. Z rednimi pozitivnimi ocenami in zadovoljnimi strankami smo pridobili zaupanje kot vodilna izbira na trgu.

Odkrijte našo široko paleto profesionalnih strižnikov za lase, namenjenih tako za domačo uporabo kot za profesionalne frizerske salone. Izberite kakovost, ki si jo vi in vaše stranke zaslužite!

Kateri aparat za striženje las izbrati?

Aparati za striženje so opremljeni z najsodobnejšimi funkcijami, ki so plod najnovejših tehnoloških dosežkov. Njihove lastnosti vključujejo precizne nastavitve dolžine za popolno prilagodljivost vašemu stilu; visoko kakovostne rezalne listi, izdelane iz trpežnih in dolgotrajnih materialov; in ergonomski dizajn, ki zagotavlja udobno uporabo, ne glede na to, kako dolgo strižete.

V ponudbi najdete strižnike z različnimi priključki za različne styling možnosti, idealne za tiste, ki želijo eksperimentirati z različnimi stili, brezžične strižnike za večjo svobodo gibanja, idealne za tiste, ki iščejo mobilnost; vodotesne modele za enostavno čiščenje, idealne za tiste, ki želijo enostavno in hitro vzdrževanje; ter strižnike z različnimi priključki za različne styling možnosti idealne za tiste, ki želijo eksperimentirati z različnimi stili.

Naša raznolika zbirka vam omogoča, da najdete najboljši strižnik las za vaše potrebe in želje.  Naša ekipa strokovnjakov je vedno na voljo, da odgovori na vaša vprašanja, ponudi nasvete in pomoč ter zagotovi hitro in učinkovito servisiranje vaših strojčkev za striženje.

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih