Filtri

  • BLAGOVNA ZNAMKA

    • 0(0)
    • KEMON(0)

Počisti vse filtre

Frizerski vozički

Prikazano 1-3 od 3 izdelkov

Frizerski odlagalni voziček ni le dodatek v vašem salonu temveč bistvena oprema, ki prinaša organizacijo, učinkovitost in estetiko v vaš delovni prostor.

Iščete način, kako izboljšati organizacijo in učinkovitost v vašem frizerskem salonu? Frizerski vozički omogočajo enostavno shranjevanje in hiter dostop do vseh potrebnih firzerskih pripomočkov. S praktičnimi in vrtljivimi kolesi, pripomočke lahko enostavno premikate po celotnem salonu, kar vam omogoča hitro prilagoditev dinamičnemu delovnemu okolju.

Frizerski vozički in ostala frizerska oprema

Frizerski odlagalni vozički so na voljo v različnih velikostih in dizajnih, ki se bodo brez težav prilagodili vašemu salonu, ne glede na njegov slog ali velikost. Z našimi vozički lahko vaš delovni prostor prilagodite po svojih potrebah in željah.

Predstavljajte si, kako bi se popolnoma zlili z interierjem vašega salona in dopolnili njegov videz. Frizerski voziček lahko drastično izboljša vaše delovne procese, pripomore k boljši organizaciji in posledično poveča zadovoljstvo vaših strank.

Preglejte našo ponudbo vozičkov in izberite tistega, ki bo najbolj ustrezal vašim potrebam. Vaš salon si zasluži najboljše!

© 2020 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji poslovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih