Lunex System

 

Lunex System

Profesionalni sistem za svetlenje las. Vsebuje posebne izdelke z varnimi in naprednimi formulami za pravo svetlenje glede na želeni učinek.

Izdelki so obogateni z zaščitnimi sestavinami omogočajo varno in zanesljivo svetlenje in ustvarjanje popolnih blond barv.

 Velian Complex

Lunex System je obogaten z zelo pomembno sestavino, ki okrepi zaščitno delovanje med celotnim postopkom svetlenja.

Patentirana mešanica rastlinskih izvlečkov, ki jo je Kemon ustvaril v sodelovanju z nemškim laboratorijem Vivacell Biotechnology in Univerzo v Ferrari. Opravljene znanstvene raziskave so pokazale, da ima »posebna mešanica izvlečkov lučnika, smilja, lana in barvilne kamilice, pridelanih z ekološkim kmetijstvom v Kemon Open Lab, pomembne protivnetne, antibakterijske in antioksidantne lastnosti« in močan sinergijski učinek, ki daje boljše rezultate, kot bi jih pričakovali od vsote posameznih izvlečkov.

Lučnik (Verbascum densiflorum) deluje blagodejno.

Smilj (Helichrysum italicum) deluje pomirjujoče in podarja svežino.

Lan (Linum usitatissimum) deluje zaščitno in mehčalno.

Barvilna kamilica (Anthemis tinctoria) deluje antioksidantno.

Bond Creator Complex (BCC)

Zdrav las

Poškodovan las

Delovanje BCC-ja

Bond Creator Complex (BCC) je kompleks v naravi prisotnih molekul, ki delujejo sinergistično in regenerirajo disulfidne vezi v laseh ter tako popravijo fizične, mehanske in kemične poškodbe, ki nastanejo skozi čas.

Za zdrave lase je značilno odporno vlakno. Keratinski svitki so speti skupaj z vrsto kemijskih vezi, najpomembnejše med njimi so disulfidne vezi.

Stres, kemični procesi ali drugi zunanji vplivi poškodujejo disulfidne vezi in ogrozijo strukturo las: lasje postanejo šibki in nagnjeni poškodbam.

BondCreator Complex(BCC)spodbuja in povečuje obnovo poškodovanih disulfidnih vezi, zgradi nove vezi in okrepi strukturo las.

 

#Lunex System

LUNEX ULTRA POWDER

Belilo v kompaktnem prahu za močno svetlenje in zaščito. Svetlenje je postopno, kar zagotavlja nežnejše svetlenje in nevtraliziranje toplih tonov. Idealno za zelo svetle pramene in svetlenje do 9 stopenj z alu folijo ali drugimi pripomočki. Intenzivno dekapiranje.

LUNEX CLAY POWDER

Belilo v prahu, obogateno z izvlečkom kamilice in hidroliziranim keratinom. Belilo v prahu na osnovi gline. Glina omogoča, da se izdelek dobro oprime las, zaradi česar je nanos natančen in zanesljiv, brez tveganja za madeže ali da bi izdelek posvetlil spodnje prameneFormula je že obogatena z Bond Creator Complex (BCC), ki naredi lase močnejše, odpornejše proti lomljenju ter sijoče in negovane.

LUNEX RESTORE

Dodatek za svetlenje v micelarni raztopini, ki obnavlja in ščiti lase. Posebej zasnovan, da deluje v sinergiji z izdelki sistema za svetlenje Lunex. Dodatek izdelka Lunex Restore v mešanico za svetlenje pomaga zaščititi in ohraniti moč kapilarnih vlaken med postopkom svetlenja; lasje postanejo močnejši, odpornejši proti lomljenju, bolj sijoči in negovani. Raziskave, ki so jih opravili Kemonovi laboratoriji za raziskave in razvoj, so dokazale, da v primerjavi z običajnim belilom storitev svetlenja z Lunex Restore zmanjša lomljenje las za 50-krat

COLORFUL

Barva krema z direktnim prekrivanje s kislim pH, ki lase neguje in jih osvetli. 12 odtenkov, ki jih lahko med seboj mešate, med katerimi je 8 intenzivnih barv, 3 pastelne barve in 1 nevtralno osnovo Clear, ki spreminja ali omehča intenzivnost tonov. Izdelek je pripralvjen za uporabo, z njim ustvarite pramene ali ustvarite barvo na pobeljenih ali barvanih laseh.

LUNEX LIGHT FAST

Hitro delujoč kozmetični tretma za svetlenje las brez izpiranja. Izdelek Lunex Light Fast se uporablja za svetlenje naravnih ali barvanih las s pomočjo likalnika. Omogoča svetlenje do 2 tona med oblikovanjem. Izberite predele, ki jih želite osvetliti glede na pričesko in stil in določite stopnjo svetlenja s številom potegov z likalnikom.

 

LUNEX DECAP SUPER

Belilo v kompaktnem prahu na osnovi kozmetičnih olj. Posvetli do 6 tonov in nevtralizira tople odtenke.

LUNEX ULTRA CREAM

Kozmetično belilo v kremi s postopnim svetlenjem. Posvetli več kot 7 tonov, primeren je tudi za beljenje na lasišču.

LUNEX ICE TONER

Šampon proti rumenemu tonu, primeren za lase naravne sive/bele lase, za beljene lase ali lase s prameni. Obenem čisti in tonira. Vsebuje poseben vijolični pigment, ki nevtralizira neželene rumene tone. Lasje zasijejo v nevtralnem odtenku, brez neželenih modrikastih odsevov. Vsebuje 92% sestavin naravnega izvora.

Preverite katalog Easy Guide Lunex System

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih