Yo Color System

Yo Color System

Zanesljiv in nežen sistem: naravna nega za zdrave lase in intenzivno, obstojno barvo. Yo Color System je celovit tretma dobrega počutja, mehka mešanica na bazi jogurta s certificiranimi organskimi sestavinami. 

Harmonija narave za dobro vaših las. 

Yo Color System sestavljajo trije različni izdelki z različnimi pH vrednostmi, vendar s sinergičnimi in harmoničnimi niansami, ki so namenjene specifični negi barvanih las

Razvajajte z barvami za lase

Brez amonijaka in obogaten z biološkimi zdravilnimi rastlinami. Yo Color System je mehka krema na bazi jogurta, prijetna za nanašanje in na koži. Naravna nega za zdrave lase ter intenzivne in dolgo obstojne odtenke. 

zdrava povrhnjica
večji sijaj
daljša obstojnost
enakomernejša barva

Razvajajte z barvami za lase

Brez amonijaka in obogaten z biološkimi zdravilnimi rastlinami. Yo Color System je mehka krema na bazi jogurta, prijetna za nanašanje in na koži. Naravna nega za zdrave lase ter intenzivne in dolgo obstojne odtenke. 

zdrava povrhnjica
večji sijaj
daljša obstojnost
enakomernejša barva

Velian Complex

Opravljene študije so pokazale, da ima mešanica izvlečkov velecvetnega lučnika, laškega smilja, lana in barvilne kamilice, pridelanih z ekološkim kmetijstvom v našem Kemon Open Lab, izjemne protivnetne, antibakterijske in antioksidante lastnosti in da ima patentirana mešanica Velian Complex pomemben sinergičen učinek, z boljšimi rezultati, kot jih ima skupek posameznih izvlečkov.

Barva postane pravi tretma

Sinergistično učinkovanje in nanos na izbrane predele

Popolnoma spoštuje lasišče in lase

Enostavna uporaba in izjemno udobje med nanosom in časom delovanja

Odlični rezultati

#YoColorSystem

NAYO

Nežna obstojna barva

Kremasta tekstura, brez amonijaka in dišav. Odlično prekriva sive lase in zagotavlja intenzivne in sijoče barve. Vsebuje do 70% sestavin naravnega izvora: vrednost, izračunana v skladu s standardom ISO 16128 glede na mešanico NaYo in NaYo Cream Activator. Vse serije barv so na voljo v formatu 50 ml, serija naravnih tudi v formatu 100 ml.               

YO GREEN

Barva ton na ton

Barva v kremastem gelu z nevtralnim pH, v 60 ml tubi. Povrne ton in lesk na kozmetično obdelanih laseh, poveča obstojnost in sijaj barve las. Nežna barva, ki neguje in ne dodatno poškoduje strukture las. Vsebuje do 84% sestavin naravnega izvora: vrednost, izračunana v skladu z ISO standardom 16128 glede na mešanico barve Yo Green in Yo Green Activator 6,5 vol.

YO COND

Barvni regenerator

V enem koraku niansira in neguje lase ter zapre lasno povrhnjico. Poudari odtenek in lasem podari sijaj in živahno barvoNianse so na voljo v 150 ml ali 750 ml plastenki. Vsebuje 86% sestavin naravnega izvora: vrednost, izračunana v skladu z ISO standardom 16128.

YO HAND CREAM

Krema za roke

Ekskluzivna krema za roke Yo Hand Cream je obogatena z jogurtovim izvlečkom in Velian Complexom. Kožo navlaži in ji podari mehkobo; hitro se vpije, ne masti in roke postanejo mehke in žametne na dotik.

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih