Kemon

Vrhunska lasna kozmetika

Kemon je zgodba o napredku in inovacijah, a tudi o družini in tradiciji. Kemon je pravo vizionarsko podjetje: frizerske smernice narekujejo stil življenja, izdelki pa predstavljajo popolno mešanico znanosti in narave. Lepota je unikatna, v njej sta združeni oblika in vsebina kot dve plati iste medalje.

MISIJA 

Širiti kulturo lepote in navdihovati lepoto, ki ustvarja kulturo. Lepota, ki ni omejena s stereotipi in ki poudarja edinstvenost: lepota, ki je trajnostna in trajna, prava in vizionarska.

VIZIJA

Verjamemo, da bo kozmetična industrija doživela novo kulturno preobrazbo, ki bo prinesla resničnejši in inovativnejši koncept lepote: temeljil bo na izobraževanju in napovedoval bo vsebine. Frizerjem želimo pomagati in jih voditi skozi njihov profesionalen razvoj.

KEMON OPEN LAB

V umbrijskih gričih, nedaleč od naše tovarne, smo leta 2006 odprli Kemon Open Lab. Več kot 20 ha zemlje smo namenili ekološkemu kmetijstvu ter pričeli z dolgoletnim eksperimentiranjem z zdravilnimi rastlinami. In rezultati v kozmetiki so neverjetni.

VELIAN COMPLEX

Patentirana mešanica rastlinskih izvlečkov, ki jo je Kemon ustvaril v sodelovanju z nemškim laboratorijem Vivacell Biotechnology in Univerzo v Ferrari. Opravljene znanstvene raziskave so pokazale, da ima »posebna mešanica izvlečkov lučnika, smilja, lana in barvilne kamilice, pridelanih z ekološkim kmetijstvom v Kemon Open Lab, pomembne protivnetne, antibakterijske in antioksidantne lastnosti« in močan sinergijski učinek, ki daje boljše rezultate, kot bi jih pričakovali od vsote posameznih izvlečkov.

 Lan (Linum usitatissimum) ščiti in mehča.

Lučnik (Verbascum densiflorum) deluje blagodejno.

Barvilna pasja kamilica (Anthemis tinctoria) deluje antioksidantno.

Smilj (Helichrysum italicum) pomirja in podarja svežino.

NEGA LAS

ACTYVA

ACTYVABIO

LIDING

BARVANJE IN SVETLENJE LAS

OBLIKOVANJE LAS

Uni Color - šamponi, oksidanti in robčki za čiščenje barve iz kože

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih