Solfine

Italijanska blagovna znamka Solfine ponuja profesionalne izdelke za lase: vse od obstojnih barv, čudovitih prelivov in izdelkov za oblikovanje in nego za mehke in sijoče lase.

Kakovost in nežnost - Solfline se odlikuje po visokokakovostnih sestavinah, nežnih formulah in učinkovitosti. Raziskave so usmerjene v razvoj izdelkov, ki so vsestranski in nežni.               

Čista energija in varovanje okolja - Naša proizvodnja uporablja izključno čisto energijo iz obnovljivih virov, ki kompenzira vse emisije CO2 zaradi uporabe metana. Poleg tega smo prostovoljno vključeni v Kjotski protokol.          

Kakovost v skladu z ISO standardom - Sistemi upravljanja našega proizvodnega obrata nosijo certifikat kakovosti procesov, okoljske kakovosti, dobre proizvodne prakse kozmetičnih izdelkov, zdravja in varnosti delavcev.           

#Solfine

 Techno

Barve in svetlenje

Izčrpne raziskave so pripeljale do izbora oksidantov, ki imajo visok standard čistosti in ki obenem omogočajo izjemne rezultate barvanja.

Natural Color

Bleach Powder

Deco Powder

Oxy

 Care

Za nego lasišča in las 

Izvlečki naravnega izvora in aktivne sestavine zadnje generacije za izjemne rezultate, ki ščitijo lasišče in lase.

 Barvani lasje

Poškodovani lasje

Kodrasti lasje

Tanki lasje 

Vsakodnevna nega

Nega lasišča

 Shapers

Oblikovanje

Linija Solfine Shapers je nastala, da bi zagotovili osnovno podporo vsem frizerskim storitvam. Zagotavlja učinkovite rezultate in obenem spoštuje strukturo las. 

Styling

Finishing

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih