Liding Color

Liding Color

Vremenske spremembe, oksidativni učinek sončne svetlobe, smog - vse to prispeva k bledenju kozmetične barve in izgubi leska.
Da bi zaščitili sijaj barve in ji podarili obstojnost, Liding predstavlja linijo Color: dve enostavni in hitri potezi za lepotno rutino barvanih in razbarvanih las.

Izvleček kamilice in lilije

Izvlečki, pridobljeni iz cvetov teh dveh rastlin so bogati z vlažilnimi, hranljivimi in zaščitnimi snovmi. 

Popolna zaščita barve pred oksidacijskimi učinki UV-žarkov.

Izvleček kamilice in lilije

Izvlečki, pridobljeni iz cvetov teh dveh rastlin so bogati z vlažilnimi, hranljivimi in zaščitnimi snovmi. 

Popolna zaščita barve pred oksidacijskimi učinki UV-žarkov.

COLOR SHAMPOO

Šampon za sijoče barvane lase

Zahvaljujoč uravnoteženi mešanici površinsko aktivnih snovi nežno očisti in spoštuje naravno ravnovesje kože in las ter proizvaja bogato in prijetno peno. Izvlečka cvetov kamilice in lilije ščitita kozmetično barvo, podarjata sijaj in obstojnost. Vsebuje snovi, ki zagotavljajo mehkobo las in ustvarijo poseben sloj ter tako podarijo elastičnost in polnost pričeski ter poudarijo kozmetično barvo.

COLOR MASK

Maska za sijoče barvane lase

Podari sijaj, omogoči lahko razčesavanje in podaljša obstojnost barve. Lasje so mehki, sijoči, ukročeni in svilnati. Zahvaljujoč snovem, ki zagotavljajo mehkobo in drugim UV-filtrom, nudi odlično antistatičnost in celovito zaščito pred razbarvanjem zaradi sončnih žarkov. Izboljša odpornost las pred poškodbami lasnih vlaken in jih zaščiti pred toploto.

COLOR COLD SHAMPOO

Šampon za sijajočo hladno blond barvo

Šampon za naravne, barvane, razbarvane blond lase ali pramene. Zaradi uravnoteženega odmerka vijoličastega pigmenta deluje učinkovito proti rumeni barvi in hitro prikrije porumenelost belih in sivih las. Odstrani neželene odseve za enakomeren in naraven rezultat.

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih