Liding Nourish

Liding Nourish

Poškodovane, suhe, krepaste in neukročene lase je najtežje oblikovati. Taki lasje so krhki in brez sijaja, težko jih je razčesati, so nekompaktni in neenakomerni. Da takim lasem ponudili najboljše, Liding predstavlja Nourish: linijo na osnovi karitejevega masla, posebej zasnovano, da lase globinsko nahrani in jih zaščiti. Lase je tako lažje razčesati, postanejo mehki in obvladljivi.

Karitejevo maslo

Zahvaljujoč vlažilnim, blažilnim in hranilnim lastnostim, je pravo zdravilo za vse. Nahrani krepaste, suhe in poškodovane lase, ustvari poseben sloj in učinkovito ščiti lase pred vremenskimi vplivi.

Karitejevo maslo

Zahvaljujoč vlažilnim, blažilnim in hranilnim lastnostim, je pravo zdravilo za vse. Nahrani krepaste, suhe in poškodovane lase, ustvari poseben sloj in učinkovito ščiti lase pred vremenskimi vplivi.

NOURISH SHAMPOO

Hranljivi šampon za poškodovane lase

Hranljivi šampon na osnovi karitejevega masla za suhe, krepaste, poškodovane in na dotik grobe lase. Nežno očisti lase, ki so nato mehki in navlaženi.

NOURISH MASK

Hranljiva maska za poškodovane lase

Hranljiva maska na osnovi karitejevega masla za suhe, krepaste, poškodovane in na dotik grobe lase. Omogoči lahko razčesavanje, lasje so nato mehki, elastični in lahko ukrotljivi.

NOURISH 2PHASE

Sprej za razvozlavanje poškodovanih las

Dvofazni sprej brez izpiranja na osnovi karitejevega masla za suhe, krepaste in poškodovane lase. Z močnim učinkom razvozlavanja in vlaženja las. Ustvari učinek proti krepastem lasem, ki so lahko ukrotljivi.

NOURISH SERUM

Serum za obnovo las

Serum za obnavljanje poškodovanih in krepastih las. Zahvaljujoč karitejevemu maslu in njegovim vlažilnim, blažilnim in hranljivim lastnostim, globinsko nahrani lase in jim podari izredno mehkobo. Po tretmaju so lasje svilnati in elastični, sijoči in ukrotljivi ter zdravega videza.

05 39 54 280
Vse informacije in pomoč kupcem
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina za naročila nad 50€
Možnost nakupa 24/7
Plačilo s plačilno kartico ali po predračunu
© 2024 Trimužijat - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki | Pogoji polovanja

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih